Uuden vuoden kukkahoroskooppi

7.1.2021Tervetuloa uusi vuosi ja uudet kukat! On hienoa päästä aloittamaan vuosi 2021 kanssanne.  Joko tiedät, mikä kukka on horoskooppimerkillesi kaikken sopivin? Alta löydät uuden vuoden sopivimmat kukat sinulle ja läheisillesi. Tehdään tämän vuoden kukkavalinnoista entistäkin ihanampia!

 

Kauris – orvokki
22.12.-19.1.

Sekä orvokit että kauriit paranevat vanhetessaan. Upeaksi kasvavat orvokit kukkivat pitkään ja ovat kauriin tavoin uskollisia kumppaneita puutarhoissa.

Vesimies – orkidea
20.1.-18.2.

Ylväs orkidea on vesimiehen tavoin itsepäinen. Hyvin hoidettuna orkideasta saa kuitenkin silmäterän vuosiksi eteenpäin.

Kalat – kärhöt
19.2.-20.3.

Kauniisti nuokkuvat kärhön kukat sopivat haaveisiin uppoutuville kaloille. Kärhöistä voi löytää aina uusia puolia, kuten kaloistakin.

Oinas – kuusamat
21.3.-19.4.

Kuusamat kukkivat runsaasti ja komeasti, joten ne varmasti huomataan. Oinaan tavoin kuusamat sopeutuvat monenlaisiin paikkoihin erinomaisesti.

Härkä – ruusut
20.4.-20.5.

Vakaalle härälle sopii yhtälailla vakaa ja vuodesta toiseen kauniisti kukkiva ruusu. Upean kukintonsa vuoksi ruusu sopii kauneutta rakastavalle härälle.

Kaksoset – laventeli
21.5.-21.6.

Kepeät ja kauniit laventelit sopivat puheliaille kaksosille, joiden on laventelien tavoin helppo sopeutua ympäristöönsä.

Rapu – valkoiset liljat
22.6.-22.7.

Herkille ravuille käyvät kaikki valkoiset kukat, ja erityisesti liljan upea kukinto on ravulle sopiva. Valkoinen väri viehättää uskollisia rapuja.

Leijona – auringonkukka
23.7.-22.8.

Auringonkukka on kukkapellon kuningas. Ylväs olemus ja hehkuva keltainen väri tekeävät siitä täydellisen parin voimakkaalle leijonalle.

Neitsyt – krysanteemi
23.8.-22.9.

Pienikukkainen krysanteemi sopii pikkutarkalle neitsyelle. Molemmat tavoittelevat täydellisyyttä ja kukoistavat oikeissa olosuhteissa.

Vaaka – suuret ruusut
23.9.-22.10.

Suuret ruusut sopivat täydellisesti romanttiselle vaa’alle. Viehättävät ruusut vetävät puoleensa vaakojen tavoin.

Skorpioni – kurjenpolvet
23.10.-21.11.

Kurjenpolvet ovat monipuolisia, kuten skorpionit. Niiden kukinnot ovat runsaita ja monitasoisia, ja ne kasvattavat vahvan juuriston.

Jousimies – neilikka
22.11.-21.12.

Optimistiset jousimiehet ja värikkäinä hehkuvat neilikat sopivat toisilleen. Anteliaat jousimiehet nauttivat neilikan pitkäkestoisesta kukinnasta.