Verikurjenpolvi ’Album’

4,95 

Erittäin kauan kukkiva ja hyvin kestävä verikurjenpolvi kasvaa luonnonvaraisena maassamme kedoilla ja kallioiden koloissa. Pitkät, rennot versot peittävät tehokkaasti maanpinnan. Kapealiuskaisesta lehdistöstä tulee syksyllä kauniin tummanpunain

Tarkista saatavuus myymälästä.

Varasto loppu

Osastot: ,

Kuvaus

Verikurjenpolvi on erittäin pitkään kukkiva ja kauniinmuotoinen perenna aurinkoon ja kivikoihin. Se on parhaita ryhmä- ja maanpeiteperennoja, sillä se on näyttävä koko kasvukauden. Kasvutapa on tiheä ja lamoava.

Lehdet ovat tummanvihreitä ja liuskoittuneita ja varret karvaisia. Juuristo on voimakas. Kasvusto kasvaa 25-30 cm korkeaksi. Valkoiset 4 cm leveät kukat ovat yksinkertaiset. Verikurjenpolvi kukkii kesäkuusta syyskuuhun.

Verikurjenpolvet viihtyvät aurinkoisella kasvupaikalla kuivassa, hiekkaisessa, kalkkipitoisessa ja tuoreessa maassa. Kasvualusta voi olla vähäravinteinen. Verikurjenpolvet voi istuttaa Puutarhamultaan. Kasvualustaa voi jatkaa sekoittamalla siihen hiekkaa. Taimien istutusväli on 35 cm. Kasvustot voi tarvittaessa jakaa 4 vuoden välein.

Kasvin tiedot ovat peräisin Kekkilän kasvikirjastosta.

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi

Istutustiheys

35cm

Kasvin korkeus

20-30cm

Kasvupaikkavaatimukset maaperä
Kasvupaikkavaatimukset valoisuus
Kukan väri

Valkoinen

Kukinta-aika

Elokuu, Heinäkuu, Kesäkuu, Syyskuu

Tieteellinen nimi
Ruukun koko

9cm

Ostoskori Kanta-asiakkaat

Huomioithan, että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

  • Kategoria

  • Ominaisuudet