Peittokurjenpolvi ’Karmina’

5,60 

Peittokurjenpolvi on pitkään kukkiva ja hyvin leviävä maanpeittoperenna. Peittokurjenpolvi kasvattaa 20-30 cm korkean, rehevän ja tiiviin kasvuston. Peittokurjenpolvi kukkii runsain, ruusunpunaisin kukin kesä-elokuussa.

Varasto loppu

Osastot: ,

Kuvaus

Peittokurjenpolvi on yksi parhaista peittoperennoista tiheän lehdistönsä, sopeutumiskykynsä ja kestävyytensä ansiosta. Peittokurjenpolvella on kiiltävä, matalahko, kurjenpolvien tapaan liuskainen lehdistö. Lehdet ovat 3-5 cm levyisiä. Kasvi tuoksuu voimakkaasti sitä koskiessa. Sirot, 2-3 cm kokoiset, kukat ovat harvahkoissa tertuissa hieman lehdistön yläpuolella. Kasvi leviää rönsyjen avulla. Peittokurjenpolvi hehkuu syksyllä komeissa ruskaväreissä.

Peittokurjenpolvi sopii kivikoihin, rinteisiin, muurien reunalle, aurinkoisiin perennaryhmiin reunuskasviksi ja puiden sekä pensaiden alustoille. Peittokurjenpolvi on helppohoitoinen ja kestävä perenna, joka talvehtii hyvin.

Peittokurjenpolvi menestyy aurinkoisilla, puolivarjoisilla ja varjoisilla kasvupaikoilla. Kukinta on runsainta auringossa. Peittokurjenpolvi on vaatimaton maan laadun suhteen, mutta tuoreessa, läpäisevässä Puutarhamullassa kasvu on elinvoimaisinta. Taimet istutetaan 30 cm välein.
Kasvia lisätään jakamalla kasvustoja keväisin tai syksyisin.

Kasvin tiedot ovat Kekkilän Kasvikirjastosta.

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi

Istutustiheys

30cm

Kasvin korkeus

20-30cm

Kasvupaikkavaatimukset maaperä
Kasvupaikkavaatimukset valoisuus
Kukan väri

Ruusunpunainen

Kukinta-aika

Elokuu, Heinäkuu, Kesäkuu

Tieteellinen nimi
Ruukun koko

9cm

Ostoskori Kanta-asiakkaat

Huomioithan, että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

  • Kategoria

  • Ominaisuudet