Neko Kevätruiskute 1 l

14,50 

Kevätruiskute sopii menakempin  ja lehtikirvojen sekä hedelmäpuupunkin talvehtimisasteiden torjuntaan hedelmäpuista, marjapensaista, koristepuista- ja pensaista. Käyttöajankohta on varhain keväällä, yleensä huhtikuussa puiden ja pensaiden silmujen puhkeamisen aikaan. Ruiskutetta käytetään veteen sekoitettuna ja se levitetään ruiskulla. Puiden ja pensaiden oksat ja rungot ruiskutetaan joka puolelta märiksi.

Kasvit ruiskutetaan tyynellä säällä lämpötilan ollessa yli +7 astetta. Tuotetta ei saa ruiskuttaa silmujen avautumisen aikaan yöpakkasten uhatessa. Jäätyvä neste voi vahingoittaa silmuja. Ikivihreitä kasveja ei ruiskuteta.

Tarkista saatavuus myymälästä.

Kuvaus

Tehoaine: Parafiiniöljy 840 g/l

Luonnonmukaisessa tuotannossa sallittu torjunta-aine.

Ympäristöhaittojen ehkäisy
Vesieliövaikutusten vuoksi valmistetta ei saa käyttää eikä levitysvälineitä puhdistaa 10 metriä lähempänä vesistöjä. Ruiskutettaessa on varmistauduttava, ettei kasvinsuojeluainetta kulkeudu vesiin tuulen mukana. Ylijäänyttä ruiskutusainetta ei saa päästää vesiin. Ylijäänyt, käyttökelvoton kasvinsuojeluaine viedään vaarallisen jätteen keräyspisteeseen ja tyhjät, huuhdellut myyntipakkaukset asianmukaiseen jätepisteeseen.

Suojaimet
Valmistetta käsiteltäessä on käytettävä kumisaappaita, suojapukua, kemikaalin kestäviä suojakäsineitä (esim. nitriili) ja päähinettä.

Ostoskori Kanta-asiakkaat

Huomioithan, että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

  • Kategoria

  • Ominaisuudet