Espanjankurjenpolvi

3,95 

Hyvin leviävä espanjankurjenpolvi on kaunis maanpeittoperenna esimerkiksi kivikkoryhmiin ja perennaistutuksiin sekä metsäpuutarhaan. Se kukkii pitkään vaalean ruusunpunaisin kukin. Koristeellinen lehdistö on erinomaisen peittävä.

Tarkista saatavuus myymälästä.

Varasto loppu

Osastot: ,

Kuvaus

Hyvin leviävä espanjankurjenpolvi on kaunis maanpeittoperenna esim. kivikkoryhmiin ja perennaistutuksiin sekä metsäpuutarhaan. Se kukkii pitkään vaalean ruusunpunaisin kukin. Koristeellinen lehdistö on erinomaisen peittävä.

Espanjankurjenpolvi 20-50 cm korkeaksi kasvava perenna, jonka kiiltävät, sameanvihreät, isohkot lehdet pysyvät vihreinä myöhäissyksyyn. Vaalean ruusunpunaiset kukat kukkivat kesäkuusta syyskuuhun. Kukat ovat halkaisijaltaan 2-3 cm.

Kasvi viihtyy aurinkoisella ja puolivarjoisella kasvupaikalla tuoreessa tai kuivahkossa, runsasravinteisessa multamaassa. Kasvualustan tulee ehdottomasti olla läpäisevä, sillä kasvi ei siedä lainkaan talvimärkyyttä. Loiva kohopenkki tai viettävä paikka ovat hyviä kasvupaikkoja espanjankurjenpolvelle. Mullaksi istutukseen sopii Erikoismulta perennoille ja ruusuille tai Puutarhamulta. Istutusväli on 30-40 cm. Kasvin tiedot ovat Kekkilän kasvikirjastosta.

Lisätiedot

Alkuperämaa

Suomi

Istutustiheys

35cm

Kasvin korkeus

20-50cm

Kasvupaikkavaatimukset maaperä
Kasvupaikkavaatimukset valoisuus
Kukan väri

Ruusunpunainen

Kukinta-aika

Elokuu, Heinäkuu, Kesäkuu, Syyskuu

Tieteellinen nimi
Ruukun koko

10cm

Ostoskori Kanta-asiakkaat

Huomioithan, että valikoima ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja myymälän mukaan.

  • Kategoria

  • Ominaisuudet