Kanta-asiakasjärjestelmä

MultaPeukku on Honkasen Puutarhan kanta-asiakasjärjestelmä. MultaPeukkuna saat kanta-asiakasalennuksen lisäksi aina tiedot ajankohtaisista tarjouksista ja tapahtumista ensimmäisten joukossa.

Saat seuraavat edut:

5 % alennus normaalihintaisista tuotteistamme

Saat 5 % alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme aina näyttäessäsi MultaPeukku-kanta-asiakaskorttia ostostesi yhteydessä.

Bonusta kaikista ostoistasi

Kerrytät bonusta aina, kun näytät ostostesi yhteydessä MultaPeukku-kanta-asiakaskorttia. Ostettuasi 12 kk sisällä 200 eurolla saat kotiisi postitettuna 20 euron bonussetelin Honkasen Puutarhan myymälöihin. Bonusseteli on selvää rahaa kassalla.

Reiluja tarjouksia

Vuoden jokainen kuukausi muistamme Sinua myymälöissämme hyvillä MultaPeukku -kanta-asiakastarjouksilla ja -eduilla. Sinulla on halutessasi mahdollisuus saada tietoa tarjouksista ja eduista. Tiedot lähetämme ensisijaisesti sähköpostina tai tekstiviestinä.

Asiakastapahtumia ja tilaisuuksia

Järjestämme vuoden mittaan puutarhanhoitoon liittyviä teematapahtumia ja -tilaisuuksia. MultaPeukkuna saat niihin kutsut ensimmäisten joukossa.

50 % alennus kotiinkuljetuksesta

Saat 50 % alennuksen kotiinkuljetuksesta yli 300 euron kertaostoksen yhteydessä. Etu koskee toimituksia Pirkanmaan alueella.

Tervetuloa kanta-asiakkaaksemme! Lisätietoja myymälöistämme Turtolassa, Kangasalla ja Lielahdessa.