Keskiviikkona 13.6 kolmannen kerran puutarhakävelylle Ullan ja Virpin kanssa

5.6.2018Puutarhakävelyn aiheina perennat, marjakasvit ja hedelmäpuut
Iltakävelyistä puutarhallamme Kangasalla on tullut varsinainen menestys! Siksi jatkamme niitä. Kasvihuoneiden kesäkukkaloiston lisäksi taimipiha pursuaa monivuotisia perennoja, pensaita ja puita. Tällä kertaa puutarhurimme Ulla Kainulainen ja Virpi Suontausta keskittyvät kertomaan kotipuutarhan marja- ja hedelmäkasveista sekä eri kasvupaikoille sopivista ja eri aikaan kukkivista perennoista. Saat tietoa myös perennapenkin perustamisesta ja hoidosta. Kerromme marjakasvien ja hedelmäpuiden eri lajikkeista ja niiden vaatimuksista, kasvupaikoista ja hoidosta mukavalla tavalla iltakävelyn lomassa.
Tule katsomaan, mitä kaikkea meillä täällä on, ja kuulemaan, miten puutarha toimii. Näet, miten ostamasi kukat kasvatetaan lähituotantona ja mitä erilaiset kasvit tarvitsevat voidakseen hyvin, kukkiakseen pitkään ja tuottaakseen runsaan sadon.
Puutarhakävelylle lähdemme keskiviikkona 13.6. kello 18 – 19. Voit kysellä osaavilta ammattilaisiltamme neuvoja, ja kokenutkin puutarhaharrastaja saa täällä mielenkiintoisia vinkkejä.

Tervetuloa puutarhakävelylle!
Olli Lähdekorpi